12. april 2018

Medlemmer

Vitoria Omberg - Sang

Victoria er hverdagssopran i Lundtofte og Karlebo Kirker, søndagssanger i Lundtofte Sogn og Kirkesanger i Præstebro Kirke. Hun er født i Norge, og en af dagene så har vi en sang med på norsk. Og repertoiret rummer allerede ting, som Sissel Kyrkjebø har udødeliggjort. I øvrigt mener hun, at vi skulle hedde Salmebanden.

Søren Borello - Kapelmester, Keyboard, Piano og Sang

Søren er tidligere musiklærer og bandleder gennem mange år. Søren har skrevet melodier eller mellemstykker til flere af sangene på vores sætlister. Han står for arrangementerne af vores repertoire, og for det meste bliver det, som han vil have det.

Peter Brandt (2)

Peter Brandt - Bas

Peter er nyeste tilføjelse til sekstetten, og han arbejder målrettet på at få Windfield repertoiret "ind under huden" - de 35 hyppigst brugte numre i hvert fald. En sjov detalje er, at Peter har været elev på den efterskole, hvor Søren underviste. Senere blev Peter så leder af selvsamme efterskole, og altså Sørens chef. Nu må han så igen leve med kapelmesterens "luner". Vi er enige om at de ikke kan undvære hinanden.

Peter Plougmann - Orgel - Keyboard - Sang

Peter er organist i Havdrup, hvor han også involverer sig i en række musikalske arrangementer og begivenheder. Siden han fandt Leslie-knappen på det elektroniske keyboard, har orgellyden ikke været den samme.

Kjeld Rossing Jacobsen - Trommer

Kjeld er ved siden af sit job som selvstændig alt-mulig-mand, trommeslager i WCB samt flere andre projekter. Oftest har han det elektroniske trommesæt med på job. Det ser lidt anderledes ud - men det virker. Og siden han byggede et podie med kulørte lamper til trommesættet har der ikke været et øje tørt.

Steen Lohse - Guitar

Steen hjælper i hverdagen virksomheder med at håndtere morgendagens muligheder og udfordringer. I WCB er hans opgave især at spille guitarsoloer, så sangerne kan få en lille pause. Og så er el-guitaren en godt supplerende kryderi - siger de to tangent virtuoser.