12. april 2018

Medlemmer

Vitoria Omberg - Sang

Victoria er hverdagssopran i Lundtofte og Karlebo Kirker, søndagssanger i Lundtofte Sogn og Kirkesanger i Præstebro Kirke. Hun er født i Norge, og vi har nu en enkelt sang på norsk i repertoiret, der også rummer ting, som Sissel Kyrkjebø har udødeliggjort. I øvrigt mener hun, at vi skulle hedde Salmebanden.

Søren Borello - Kapelmester, Keyboard, Piano og Sang

Søren er tidligere musiklærer og bandleder gennem mange år. Søren har skrevet melodier eller mellemstykker til flere af sangene på vores sætlister. Han står for arrangementerne af vores repertoire. Gode forslag er velkomne, men for det meste bliver det, som han vil have det.

Peter Brandt (2)

Peter Brandt - Bas

Peter er ikke længere nyeste tilføjelse til sekstetten, og med en målrettet indsats har han fået Windfield repertoiret "ind under huden" - de 35 hyppigst brugte numre i hvert fald. En sjov detalje er, at Peter har været elev på den efterskole, hvor Søren underviste. Senere blev Peter så leder af selvsamme efterskole, og altså Sørens chef. Nu må han så igen leve med kapelmesterens "luner". Vi er enige om at de ikke kan undvære hinanden.

Erik Kværndrup  - Keyboard - Sang

Erik er nyeste medlem af WFCB. Han skal især stå for orgel og Hammond lyden, og bidrage med sin vokal.
Erik er involveret i andre musikgrupper, hvor han laver underlægning med rig brug af instrumentbanken, hvad enten det skal lyde som violiner eller en obo. Han er derudover pensionist med alt, hvad det indebærer af gode oplevelser.

Kjeld Rossing Jacobsen - Trommer

Kjeld er ved siden af sit job som selvstændig alt-mulig-mand, trommeslager i WCB samt flere andre projekter. Oftest har han det elektroniske trommesæt med på job. Det ser lidt anderledes ud - men det virker. Og siden han byggede et podie med kulørte lamper til trommesættet har der ikke været et øje tørt.

Steen Lohse - Guitar

Intet rockband uden en elektrisk guitar. Og så er el-guitaren et godt supplerende krydderi - siger de to tangent-virtuoser. Han spiller på venstrehåndsguitarer, men strengene er vendt som på en højrehåndsguitar, for da han begyndte at spille, var det ikke sådan lige at finde en guitar til venstrehånd.