12. april 2018

Medlemmer

Vitoria Omberg - Sang

Victoria er hverdagssopran i Lundtofte og Karlebo Kirker, søndagssanger i Lundtofte Sogn og Kirkesanger i Præstebro Kirke. Hun er født i Norge, og en af dagene så har vi en sang med på norsk. Og repertoiret rummer allerede ting, som Sissel Kyrkjebø har udødeliggjort. I øvrigt mener hun, at vi skulle hedde Salmebanden.

Søren Borello - Kapelmester, Keyboard, Piano og Sang

Søren er tidligere musiklærer og bandleder gennem mange år. Søren har skrevet melodier eller mellemstykker til flere af sangene på vores sætlister. Han står for arrangementerne af vores repertoire, og for det meste bliver det, som han vil have det.

Peter Rusch Svendsen - Kontra Bas (og elbas)

Peter er ved siden af sit job som Ingeniør, der holder øje med veje og broer, bassist i WCB og et folkemusik ensemble. Oftest er det kontrabassen vi ser, men han købte for nylig en Fender Jazz Bas, og måske skal den på et tidspunkt med på job til nogle af de rock-symfoniske numre.

Peter Plougmann - Orgel - Keyboard - Sang

Peter er organist i Havdrup, hvor han også involverer sig i en række musikalske arrangementer og begivenheder. Siden han fandt Leslie-knappen på det elektroniske keyboard, har orgellyden ikke været den samme.

Kjeld Rossing Jacobsen - Trommer

Kjeld er ved siden af sit job som selvstændig alt-mulig-mand, trommeslager i WCB samt flere andre projekter. Oftest har han det elektroniske trommesæt med på job. Det ser lidt anderledes ud - men det virker.

Steen Lohse - Guitar

Steen hjælper virksomheder med at håndtere morgendagens muligheder og udfordringer. I WCB er hans opgave især at spille guitarsoloer, så sangerne kan få en lille pause.